Flytstädning

Flyttstädning i Stockholm som gör din efterträdare lycklig

 

Jag en tom bostad syns alla skavanker tydligt och inte minst alla smuts, men allt måste se till att bli rent efter du flyttat. Därför tar det mycket tid och energi vid en flyttstädning. Ett så krävande arbete kan vara svårt att hinna med när du har så mycket annat med själva flytten. Vi är en av de bästa flyttstädningsfirman i Stockholm och vet vad som behövs för att din bostad ska bli så ren och fräsch som möjliggör. Ett av våra mål är att den som tar över bostaden ska ska få en hyra välkomnande så fort de öppnar dörren.

Vi utförde flyttstädning i alla delar av Stockholm du kan tänka dig. Bland annat gjort vi flyttstäd i Solna, Huddinge, Bromma, Danderyd, Nacka, Lidingö, Sundbyberg och hela innerstan så som Kungsholmen, Östermalm, Södermalm. Låt oss hjälpa dig med din flyttstädning i Stockholm.

Vi vet hur en flyttstädning ska gå till
För att en flyttstädning ska räknas som ordentligt gjord är det många punkter som måste vara fläckfria. Därför arbetar vi på Städjätten alltid efter checklistor så att du som kund ska veta tills allt har gåtts igenom mycket noggrant, se vår checklista här. Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för flyttstädning och all vår personliga är certifierad av Servicebranschens yrkesnämnd och innehar SRY-yrkesbevis. Vi är helt enkelt experter på att flytta.

Nöjd kundgaranti för både dig och den som flyttar i
Vi ger alltid garanti på flyttstädningen oavsett om det är ditt nya hem eller kontor. Detta för att du som ny ägare eller hyresgäst ska kunna komma med synpunkter om något inte stämmer med ditt önskemål. Vår kundgaranti tillämpas i 48 timmar och utan kostnad, kom ihåg att anmäla det inom 7 dagar från städtillfället. Det här gör vi för att du ska känna dig säker med vårt samarbete och ända från start och för att vi strävar efter vårt mål som är 100% kundnöjdhet.

Miljövänliga städprodukter
I vår flyttstädning arbetar vi efter allt större miljöhänsyn. Det gör att vi endast använder miljömärkta produkter. Se vår miljöpolicy här.

En trygg helhetslösning
Vill du använda en riktigt proffsig flyttstäd, eller en helhetslösning för hela flytten – med allt från expertmässig packning, bärhjälp och transport till flyttstädning? Då är du välkommen till oss på Städjätten i Stockholm. Tillsammans hittar vi en lösning som passar dig och din flyttstädning.

Därför ska du välja Städjättens flyttstäd
Alltid 7 dagars ”nöjd-kund-garanti”
Fönsterputsning och resekostnader ingår i flyttstädning
Vi använder oss av miljövänliga produkter
Våra anställda är certifierade och innehar SRY-yrkesbevis
Vi följer Mäklarsamfundets riktlinjer för
flyttstädning och material finn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *