Personaluthyrning

VI ÄR HYRA PERSONLIG NU

Personaluthyrning som du kan lita på

Arvan Clean AB har för avsikt att skapa en flexibel tjänstelösning för personaluthyrning. Män vad gjorde egentligen Arvan Clean AB nu på en marknad som redan har flera etablerade bemanningsföretag?

Anledningen härstammar från Hewa och Hayats egna yrkeserfarenheter som verksamma projektledare. Man upplevde gång på gång svårigheterna jag att på kort varsel ersätta oförutsedda personaltapp i samband med event. Speciellt var det problematiskt att hitta rätt personlig med rätt kompetens.

Känner du igen dig? Rekrytering och bemanning kan vara knepigt. Fram tills nu – Hyra Personal.nu ger dig som arbetsgivare och projektledare möjlighet att handplocka ett personalteam som står på nytt att hoppa in vid behov. Ett team som inte dyker upp oförberedda inför uppgiften, kan agera i behov med företagets varumärke, är införtådd om dess värdegrund och leverera den personliga tjänsten som dina kunder förväntar sig.

Det bästa av allt? Vår person kan vara på plats inom 24 timmar.

 • Brinner det i knutarna? Våra team kan vara plats inom 24 timmar.
 • Vår personliga är alltid professionell och har den kompetens som krävs för uppdraget.
 • Handplocka ett eget förberett team som ni kan förlita är på när personalbehovet uppstår.

UTHYRNING AV EVENTPERSONAL

Brist på kunnig eventpersonal?   

Vi vet hur det kan vara. Årets viktigaste evenemang har planerats sedan flera veckor tillbaka, varje detalj är övervägd, alla poster är fyllda. Sedan händer det som inte får hända – någon eventpersonal blir sjuka eller faller av olika anledningar bort. Det körschema som du som projektledare förberett minutiöst går plötsligt upp i rök.

Eller? Vi på Arvan Clean AB finns till händer för att rycka ut när tajmingen är som allra sämst. Det hela är rätt okomplicerat – beskriv vilken typ av personlig som du är ute efter och handplocka kraftar online kvalificerade personer. Alla personliga som bokas skräddarsys och utbildas för uppgiften. Kompetent, rutinerad, professionell och serviceinriktad eventpersonal som kan göra allt ifrån att välja ditt varumärke ute på fältet som att köra dina gäster till och från ditt evenemang.

 

 • Vi utbildar eventpersonalen före varje evenemang och ser till att dessa agerar som goda medarbetare och ambassadörer för kundens varumärke och värdegrund.
 • Vi fixar eventpersonal inom loppet av 24 timmar och har öppet dygnet runt alla dagar i veckan!
 • Städare, servering, värdar, värdinnor, garderobiärer, chaufförer, monterbyggare elektrisera … Listan är lång på arbetsroller och uppgifter som vår personliga behärskar.
 • HYR DIN PERSONLIG AV OSS

 • Vår vision är att vara det enklaste sättet att hyra personal till ditt företag! Oavsett typ av uppdrag ska landets projektledare och marknadschefer alltid känna sig trygga med att vi i alla lägen kan leverera kvalificerad arbetskraft. Om det krävs, inom loppet av 24 timmar.Arvan Clean AB är det smidiga sättet att hyra personligt när personalbristen brinner som allra mest. Söker ni chaufförer, event personal, serveringspersonal, demo personal eller kanske bara en flexibel allt i allo? Vi handplockar i samråd med er de bästa kandidaterna för varje uppdrag och förbereder individerna inför uppgiften. Personal som sedan hela tiden står på nytt att hoppa in vid nästkommande uppdrag.

  Kontakta oss för mer information och offert!

  Vill också jobba på Arvan Clean AB? Kul, tveka inte att höra av dig! Vi är ständigt på jakt efter att anlita nya spännande talanger.

HYRA PERSONLIG

Arvan Clean AB förmedlar extra personal till verksamhet.

Är ni i behov av eventpersonal, chaufförer, PR-assistenter, mässmontörer, värdar eller kanske bara en flexibel allt-i-allo?

Vi handplockar i samråd med er de bästa kandidaterna och förbereder dem inför uppgiften. Om det behöver, inom loppet av 24 timmar.

Hör av är till oss så sätter vi ihop ett team utifrån era era behov!

Arvan Clean AB

Kontakta Oss

Telefon nr: + 4670-942 66 66

Adress: C / O ANS Surtsögatan 2 164 55 KISTA

info@arvanclean.se