Trappstädning

Med regelbundet utförd trappstädning hos Arvan Clean AB hålls trapphuset rent. Ett fräscht trapphus skapar trivsel hos såväl hyresgäster eller bostadsgäster som fastighetens övriga besökare.
Vi har professionell personal som utför trappstädning med känsla för miljö, kvalitet och service.
Genom att städa med rätt metoder bevaras ytskikten i trapphusen. Vi har kunskapen och erfarenheten som gör att vi kan sköta om era trapphus väl. Med rätt utförd och regelbunden trappstädning hålls trapporna rena och fina vilket ökar trivseln för hyresgästerna eller bostadsrättsinnehavarna och minskar behovet av dyrt underhåll. Erfarenheten säger också att, ett rent och fint trapphus inte utsätts för så mycket skadegörelse.
Städning är ett ansvarsfullt och betydelsefullt arbete och som rätt utfört får den jämna kvalitet som både vi och våra kunder eftersträvar. Vår målsättning är att ge bästa service och tillhandahålla långsiktig kvalitet.
Alla trapphus är unika både när det gäller belastning/slitage och ytskikt. Då vi bygger våra kundrelationer på ett ömsesidigt förtroende med en förhoppning om att kunden väljer att anlita oss fler gånger, vill vi se trapphusen innan vi upprättar en städinstruktion och lämnar ett kostnadsförslag på trappstädning.
Våra trappstädningar anpassas alltid till kundens behov och önskemål, utan extra kostnad. Har ni funderingar kring trappstädning eller önskar en offert på trappstäd, är ni välkomna att kontakta oss eller besöka vårt kontor.