Fönsterputsning

 

 

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Det är svårslaget att vi. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vi gör dina fönster riktigt blanka och skinande rena. Att putsa fönster kan vara både svårt och tidskrävande. Arvan Clean AB genomför fönsterputsning med ett skinande hyra resultat. Alla har rätt till en fin utsikt. Rena fönster är därför för oss och självklarhet samtidigt som vi tillsammans tar hand om miljön.

Att putsa fönster kan vara ett omfattande arbete och det är många som använder att låta en städfirma utföra fönsterputsning, speciellt med tanke på det nya RUT-avdraget där man dessutom får skattereduktion. Det finns dessutom en teknik som alla inte kan till att få ett gott resultat utan besvärliga ränder på det nyputsade fönstret.

Vi anpassar oss till kundens behov och önskemål utan att det för den delen ska behöva kosta extra. Vi erbjuder tjänster över hela Umeå.

  • Alltid lågt pris
  • Alltid Nöjd-Kund-Garanti
  • Alltid Feel-Good Service
  • Alltid Ansvarsförsäkring

 

I priset ingår rengöring av fönsterbåge, fönsterkarm, fönsterbräda och fönsterbläck!

För att vi ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt är det viktigt att du förbereder inför fönsterputsningen genom att flytta skrymmande möbler, ta ner gardinerna och plocka bort blommor och föremål från fönsterbrädor. Glöm inte att lägga till fram nycklar för fönsterlås om det finns sådana.


Exempel på fönster:

Exempel på spröjs: