Byggstädning

Byggstädning i Stockholm

En byggstädning kan vara såväl tids- som energikrävande. Arvan Clean AB  hjälper därför gärna till med byggstädningen samtidigt som vi tillsammans tar hand om miljön.

För att få stort utbyte av sin personal krävs en ren och sund arbetsmiljö.

Genom att ha en kontinuerlig byggstädning under byggprojektets gång skapar vi förutsättningar för ett rent, trivsamt och säkert bygge i Umeå med omnejd.

Våra byggstädningar anpassas alltid till kundens behov och önskemål i hela med vänliga hälsningar,Stockholm, utan extra kostnad.

Har ni funderingar kring byggstädning eller önskar en offert på byggstädning, är ni välkomna att kontakta oss

Arvan Clean AB  har utökade möjligheter att genomföra byggstädning (grovstädning, finstädning och slutstädning av byggarbetsplatser) i Stockholm med omnejd.

Vi har tidigare arbetat med uppdrag inom byggområdet och har fått nya möjligheter att utveckla denna del av verksamheten genom att vi knutit till oss ny personal med lång erfarenhet av byggstädning i Umeå.

Arvan Clean  AB har även möjlighet att hjälpa dig med städning av bodar och övriga utrymmen för personalen i och runt Stockholm och i norra Sverige.

Av oss får ni en prisvärd och kostnadseffektiv byggstädning av ett städföretag som tar fullt ansvar för städningen.

Ni kan anlita oss på allt från små arbeten till större byggen. Vi hjälper er och tar över hela processen gällande byggstädningen.

Ni får hos oss en egen projektledare/kontaktperson som sköter arbetsledningen, besiktningar och som kan svara och lösa frågor på ett snabbt och smidigt sätt.

  • All vår personal har profilkläder.
  • Vi har ansvarsförsäkring hos Länsförsäkringar.
  • Vi har nöjd kund-garanti.
  • RenTrivsel AB kommer gärna ut och tittar och lämnar en kostnadsfri offert till er.

100% garanti
Vi lämnar förstås 100% garanti på byggstädningen och åtgärdar genast upplevda brister om så skulle vara.

Arvan Clean AB  ska inom 2 dagar efter avrop städa de utrymmen som anges i kundens avrop.